Chocolade taart als ontbijt? Mét kokos? Ik zag m voorbijkomen bij Dat moest ik …

Posted on

Chocolade taart als ontbijt? Mét kokos? Ik zag m voorbijkomen bij @oh.my.pie Dat moest ik gewoon testen! Gisteravond bakte ik dit taartje alvast en de hele keuken rook naar chocolade… heerlijk! Ook de peuter was vanmorgen razend enthousiast bij t idee van chocoladetaart als ontbijt. Maar…. Hij smaakte wel erg uhm ‘gezond’ en een beetje bitter dus al gauw lag het bij de peuter alweer terug op t bord. Nee, niet lekker! En ikzelf heb het ook laten staan.. ben niet zo’n fan van de smaak bitter. Wellicht als ik er een andere (iets meer ongezondere ?) draai aan geef, dat is een challenge voor later

3 thoughts on “Chocolade taart als ontbijt? Mét kokos? Ik zag m voorbijkomen bij Dat moest ik …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *