Knolselderij gyros Toen ik de cauliflower BBQ Wings had geproefd was ik verbaasd…

Posted on

Knolselderij gyros
Toen ik de cauliflower BBQ Wings had geproefd was ik verbaasd. Zo smaakvol en krokant en ook echt n beetje het idee dat je vlees at. Dus toen ik bij verschillende mensen de knolselderij voorbij zag komen moest ik die even proberen. De knolselderij heeft 2 uur gegaard in de oven ingesmeerd met olie en gyros kruiden. Daarna dun gesneden en op een wrap met gebakken ui, tomaat en knoflooksaus. Bij de eerste hap keken we elkaar aan…. Niet echt wat je noemt gyros. We hebben allebei nog n paar happen gepakt maar het uiteindelijk toch weg gedaan. Niet ons ding en verre van gyros of shoarma. Maar he we hebben t geprobeerd en gelukkig lagen er nog bitterballen in de vriezer

6 thoughts on “Knolselderij gyros Toen ik de cauliflower BBQ Wings had geproefd was ik verbaasd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *