De husband mocht natuurlijk het menu bepalen op z’n verjaardag en wat was ik bli…

Posted on

De husband mocht natuurlijk het menu bepalen op z’n verjaardag en wat was ik blij dat hij voor deze sticky hen koos van @metjebordoptafel wow wat een smaakexplosie de kip was tremendous mals (en sticky ?) we aten het met rijst en gebakken uitjes. Deze zie je zeker nog een keer vaker terug komen!!

Oh een kleine p.s. zoals je wellicht hebt gezien ben ik nou niet bepaald een fotograaf en met t sneller donker worden ben ik helemaal aan t zoeken hoe ik een fatsoenlijke foto maak ? vandaar deze bij de achterdeur hihi ? (ik maak altijd ‘snel’ een foto anders phrase m’n eten koud ?)

16 thoughts on “De husband mocht natuurlijk het menu bepalen op z’n verjaardag en wat was ik bli…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *