Quiche met boontjes? Een combi die ik niet snel zelf zou bedenken. Maar samen me…

Posted on

Quiche met boontjes? Een combi die ik niet snel zelf zou bedenken. Maar samen met het gehakt en de kruiden was deze om je vingers bij af te likken. The husband noemde t zelfs de beste quiche ooit (auw, ik had t deeg deze keer niet zelf gemaakt ?) omdat het een flinke quiche is konden we er mooi 2 dagen van eten, maar je kunt m ook tremendous makkelijk invriezen en op een later second weer opwarmen. Wil je deze heerlijke quiche ook n keer maken? Je vind t recept op @mindyourfeednl fijn weekend allemaal! Morgen is Maikel jarig dus ik start huge aan een taartje ?

5 thoughts on “Quiche met boontjes? Een combi die ik niet snel zelf zou bedenken. Maar samen me…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *